Trailer Alerts

Napoleon | Bekijk de eerste trailer

He came from nothing. He conquered everything.

Bekijk hier de officiële trailer van NAPOLEON.

NAPOLEON is een spectaculaire, actierijke film over de turbulente opkomst en ondergang van de beroemde Franse keizer Napoleon Bonaparte, gespeeld door Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix. In dit magistrale epos toont de legendarische regisseur Ridley Scott ons Napoleons onstuitbare opmars naar de macht aan de hand van diens verslavende, wispelturige relatie met Josephine, zijn enige ware liefde, en laat hij ons, door enkele van de meest dynamische oorlogsscènes ooit gefilmd, kennismaken met Napoleons geraffineerde militaire en politieke strategieën.

NAPOLEON draait vanaf 23 november a.s. alleen in de bioscoop.

Voor meer informatie:  NapoleonFilm.nl
#Napoleon